Triathlon

OmVi er et kompetanseteam med det formål om å hjelpe utøvere øke kvaliteten på sine forberedelser slik at de stiller bedre forberedt mot målet.

Om Robust Coaching

Hvis du leser dette er du mest sannsynlig opptatt av å gjøre gode forberedelser mot et krevende mål. Robust Coaching ble grunnlagt nettopp med det formål om å hjelpe mennesker som deg øke kvaliteten på forberedelsene slik at du stiller bedre forberedt mot målet.

Siden 2011 har vi hatt gleden av å samarbeide med et hundretall ambisiøse og dedikerte mosjonister og topputøvere innen de mest krevende utholdenhetsidretter i verden. Videre har vi opparbeidet oss tillit fra fysisk og mentalt robuste utøvere som forbereder seg til ulike spesialavdelinger eller andre ekstreme utfordringer.

Vi er lidenskapelig opptatt av praksisen og forskningen bak prestasjonsutvikling. Med kjerneverdier som ydmykhet og integritet ser vi det som en nødvendighet med relevant praktisk erfaring og stadig utvikling av fagkompetansen. Kritisk tenkning og et fokus på å forbedre oss selv gjør oss deretter i bedre stand til å effektivt hjelpe mennesker som deg med måloppnåelsen.

Mats Borgen-Johansen

Livslang student av prestasjonsutvikling

Mats Borgen-Johansen

Mats startet med coaching i 2005 og er en veletablert trener som har levert coaching til nærmere 500 ambisiøse og dedikerte mosjonister og topputøvere. Dette inkluderer flere av landets fremste utøvere innen triatlon og ultradistanser, syklister, løpere og robuste individer som trener mot opptak til ulike spesialavdelinger. Deriblant coaching av Lars Christian Vold til seier og løyperekord i Norseman 2017, samt over 50 andre sorte trøyer.

Han er lidenskapelig opptatt av utvikling og utforsker stadig ulike fagområder som kan være til nytte for en utøvers prestasjon. Av faglig bakgrunn har Mats nærmere 15 år med høyere utdannelse og spesialisering, deriblant bachelor og mastergrad ved Norges idrettshøgskole, 3-årig videreutdanning i prestasjonsernæring gjennom IOC og IOPN og mental trener og pedagogisk utdannelse fra NTNU og Høgskolen i Østfold.

Lise Lavoll Borgen-Johansen

Skal man bli Robust, må man ville bli Robust

Lise Lavoll Borgen-Johansen

Lise er en aktiv utholdenhetsutøver som har vært med i Robust Coaching siden oppstarten. Hun har en mastergrad fra Norges idrettshøgskole og har tidligere jobbet som treningsveileder for Olympiatoppen. Nå jobber hun primært som fagkoordinator i helse for barn og ungdom, men er også coach for en håndfull ambisiøse utholdenhetsutøvere.

I hennes idrettskarriere har hun i all hovedsak fokusert på løping, men trente målrettet mot triatlon i flere år. Dette resulterte også i en rekke pallplasseringer og inkluderer og seier i ekstremkonkurransen Swissman. Med 3 barn har ultraløping blitt et større fokus og prestasjonsnivået er fortsatt meget høyt der hun har vunnet flere ultraløp de siste årene.

En utøver kan kun stige til det nivået som samsvarer med kvaliteten på forberedelsene. Grundighet i forberedelsene gir derfor trygghet når du skal prestere.